L'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta se suma al programa de Formació i Treball 2018

Dijous, 8 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta se suma al programa de Formació i Treball 2018 per a paliar l'atur dels majors de 45 anys.

 

 

La persona participant  es beneficiarà d'aquest programa que combina formació transversal i professionalitzadora amb un contracte real de treball com a PEÓ DE JARDINERIA per formar part de la Brigada municipal d'Obres i serveis (1 contractació) amb una durada de 6 mesos. Contractacions del 28 de gener al 28 de juliol de 2019 a jornada complerta (37,5h).

 

PERSONES BENEFICIÀRIES DEL PROGRAMA: Persones en situació d'atur no perceptores de prestació per desocupació o subsidi o de l'ajut del programa de requalificació professional PREPARA, preferentment més grans de 45 anys, en situació DONO (demandant d'ocupació no ocupat inscrit a l'Oficina de Treball del SOC de Pineda de Mar) com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de l'oferta d'ocupació i amb experiència en els llocs de treball objecte de contractació. L'Ajuntament s'ha adherit a aquest programa coordinat pel Consell Comarcal del Maresme i Subvencionat pel SOC -Servei d'Ocupació de Catalunya.

 

Les persones interessades en participar en el procés selectiu s'han d'adreçar ara  a l'Oficina de treball del SOC de Pineda de Mar i verificar que compleixen amb els requisits per ser beneficiàries.

Més información demanant dia i hora a: Servei Local d'Ocupació de Sant Iscle de Vallalta 937946128

Darrera actualització: 26.10.2022 | 12:06