Servei Local d'Ocupació

Des d'aquest servei volem fomentar la creació de llocs de treball i la inserció laboral dels ciutadans de Sant Iscle de Vallalta, oferint-los orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina. Actualment, aquest servei compta amb prop de 110 persones registrades a la Borsa de treball com a demandants de feina.

El Servei Local d'Ocupació facilita la recerca de feina, ja sigui mitjançant la nostra pròpia borsa de treball o pel suport personalitzat, ofertat als nostres usuaris.

Com a centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya  posem a la vostra disposició diferents serveis: des de la confecció del currículum vitae fins a la recerca de feina.

Per formar part de la base de dades d'aquest  Servei, cal que confeccionem el teu currículum i per tant, hauràs de demanar dia i hora amb la tècnica d'Ocupació  o trucant al telèfon 937946128.

Podeu accedir, un cop inscrits al Servei Local d'Ocupació, a les ofertes de treball de la pàgina web del servei Xaloc  que agrupa les ofertes gestionades als Serveis Locals d'Ocupació adherits a XALOC.