La Fundació Faada promou la Campanya d’identificació i esterilització de gossos, gats, conills i/o fures

Dilluns 14/09/2020

 

La Fundació Faada (Fundació per l'assessorament i acció en defensa dels animals), amb el suport de la Generalitat de Catalunya, promou una Campanya d'identificació i esterilització de gossos, gats, conills i/o fures a preus promocionals.

Aquesta campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia és possible gràcies a la participació dels centres veterinaris col·laboradors, que de manera desinteressada, s'adhereixen a aquesta campanya.

Censar l'animal és important i obligatori. Com a membre de la nostra família, cal inscriure'l com a ciutadà al registre censal del municipi on residim. La inscripció es fa a l'Ajuntament, que el dona d'alta al Registre General d'Animals de Companyia (ANICOM). També és important actualitzar les dades del cens quan l'animal canvia de domicili i donar-lo de baixa en cas de defunció. La probabilitat de trobar un animal de companyia perdut és d'un 90% si està identificat, però és redueix a un 15% si no ho està.

La decisió d'esterilitzar al nostre animal és un acte de responsabilitat cap a ell, bàsica per prevenir i evitar problemes de salut i de benestar general. És la millor opció per garantir el control de la natalitat de gossos, gats i fures, evitar naixements no desitjats i cries sense control.

Mitjançant l'esterilització es pot evitar el sacrifici i l'abandonament de milers de gossos, gats i fures cada any.

 

Per més informació, podeu accedir al següent enllaç.

 

 

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/09/2020 19:54