Plans tècnics de millora i gestió forestal conjunts: una oportunitat per la gestió associada

Dijous 19/01/2017

El passat 2 de desembre va tenir lloc a Sant Iscle el seminari tècnic: Plans tècnics de millora i gestió forestal conjunts: una oportunitat per a la gestió associada. Aquest seminari estava organitzat per l'Associació de propietaris Forestals del Montnegre i el Corredor i el Centre de la Propietat Forestal amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Iscle.

 


 

L'any 2013 s'incorpora un nou element en la regulació dels instruments d'ordenació forestals: el Pla Tècnic de Gestió i Millora Forestal conjunt (PTGMFc). A partir de llavors, diverses Associacions de Propietaris de Catalunya amb el recolzament del Centre de la Propietat Forestal realitzen la redacció de diversos d'aquests plans. És el cas del PTGMFc de Sant Iscle de Vallalta, redactat per l'Associació de Propietaris del Montnegre i del Corredor, el qual ha estat aprovat recentment.

Què són aquest tipus de plans, per a què serveixen i quins beneficis li proporcionen a la propietat són alguns dels aspectes que es van tractar durant el seminari. Aquest seminari s'adreçava tant a propietaris com a tècnics del sector forestal.

Trobareu la informació de tot el que es va tractar en els següents documents:

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/01/2020 12:20