Vols treballar a la Brigada Jove? Nova convocatòria del Pla Local d'Ocupació Jove 2020

Del 15/06/2020 al 13/07/2020

L'Ajuntament ha aprovat les bases reguladores del procés de selecció per cobrir quatre llocs de treball del Pla Local d'Ocupació Jove 2020.

 

L'objecte d'aquestes bases és regular el procés de selecció de quatre treballadors dins del Pla Local d'Ocupació Jove 2020, destinat a joves de 16 a 20 anys. Les persones seleccionades s'incorporaran dins l'equip de la Brigada Municipal, amb un contracte en règim laboral temporal per un període d'un mes i mig, a jornada parcial de dilluns a divendres i algun cap de setmana, quan es requereixi per l'organització d'esdeveniments municipals.

Un dels objectius principals és fomentar la inserció dels joves en el món laboral. Tanmateix, el personal de l'Ajuntament els assessorarà sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats per tal d'assegurar l'aprofitament del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han de presentar al registre general d'entrada de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament del 15 de juny al 13 de juliol.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Atesa la situació excepcional provocada per la Covid-19, les sol·licituds s'hauran de presentar preferentment de forma telemàtica a través del web de l'Ajuntament, adjuntant la instància emplenada i la documentació requerida. Si no es disposa dels mitjans per fer-ho, és necessari demanar cita prèvia per tal de realitzar el tràmit presencialment, al telèfon 93 794 61 28 o als correus rocosalr@diba.cat o fabregasmr@diba.cat.

Podeu descarregar-vos la sol·licitud i consultar les Bases i l'anunci de la convocatòria.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/06/2022 13:34