Factures electròniques

E-FACT - Factura electrònica

 

L'Ajuntament posa a disposició de les empreses el servei de facturació electrònica, donant compliment a la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic.

Podeu accedir-hi mitjançant la plataforma E-FACT, que posa a disposició de les administracions públiques catalanes i dels seus proveïdors sistemes d'emissió, recepció i intercanvi de factures electròniques.

Un requisit en la confecció de la factura electrònica és conèixer els codis DIR3, indispensables perquè la factura no sigui rebutjada. Cada Administració té els seus propis que la indentifiquen. En el nostre cas són els següents:

OFICINA COMPTABLE: L01081939  - UNITAT TRAMITADORA: L01081939 - ÒRGAN GESTOR: L01081939

Beneficis per a les empreses:

  • Intercanvi de la informació sense error entre l'Administració i proveïdors (les dades originals arriben a destí per mitjans electrònics sense cap tipus d'entrada manual).
  • Registre d'entrada de les factures electròniques per part de les administracions en un termini màxim de 24h des del seu lliurament, així com la reducció dels temps de tramitació.
  • Com a proveïdors disposareu de totes les garanties en la recepció i registre de les factures i podreu agilitzar l'inici de còmput dels terminis de cobrament.
  • Estalvi de costos en la generació i emissió de factures en format electrònic enlloc de la factura en paper.


Accedir a l'enviament i consulta de
Factures electròniques de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta

    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/09/2022 10:06