Marc Egea i Ger - Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal

Regidor

 

Nascut a Barcelona l’any 1973.

Estudis de filosofia, flabiol, guitarra, viola de roda i harmonia. Inicia la seva carrera com a músic professional l’any 1990 amb el trio “Músics de Safeu” i més endavant amb el grup “El Pont d’Arcalís”. A partir del 2005 és músic per compte propi i col·labora en nombroses formacions i artistes nacionals i internacionals de molts diversos estils musicals. Cofundador de projectes com “Kaulakau”, ”Maram Trio”, “Dindùn”, “Alenky” entre d’altres formacions, a més de desenvolupar una tasca musical com a compositor i intèrpret en l’àmbit de la dansa, el teatre i els recitals de poesia.

Ha actuat a escenaris de tot el món. Ha enregistrat més d’una trentena de discos tant en solitari com en diverses bandes i per a diversos artistes. Compositor d’obres per a conjunt de metall, cobla, banda simfònica, música de cambra, cor, música electrònica, etc.

Autor del llibre Iniciació a la viola de roda, DINSIC, 2008. Actualment, a més de músic i jardiner, és professor de grups instrumentals a l’Escola de Música d’Arenys de Mar.

A partir del 2019 encapçala la llista de la secció local d'ERC a Sant Iscle de Vallalta i ocupa un càrrec electe com a regidor en el consistori.

Adreça electrònica: megea@ajsantiscle.cat
Darrera actualització: 02.08.2022 | 15:01