Programa d'activitats

Enguany celebrarem la 21a Festa del Bolet. Com a novetat, la Festa s'iniciarà el dissabte 27 d'octubre amb un Raid Boletaire de caire familiar, que constarà de diferents proves esportives relacionades amb la natura. 

El diumenge 28 d'octubre hi haurà, entre d'altres, les següents activitats: sortida al bosc, fira artesana, esmorzar boletaire, espectacles i activitats per a totes les edats, exposició micològica, concurs de decoració de façanes, trial 4 x 4 RC, etc. 

Coincidint amb la celebració d'aquesta festa, els restaurants del poble oferiran, durant un mes dins les Jornades Gastronòmiques del Bolet del Maresme, plats que tindran els bolets com a protagonistes. A la fira també s'hi podrà degustar tastets de bolets.

Els aficionats a la fotografia no es podran perdre el 12è Ral·li Fotogràfic “Tocats pel Bolet” que és una activitat “Viu el Parc” del Parc Montnegre i Corredor.

Tots els actes es realitzaran en diferents espais emblemàtics del poble, inmersos en la natura, que són fàcilment visitables a peu.

Aquesta festa, organitzada per l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta, és una proposta coherent amb l'entorn i s'identifica plenament amb el territori; aprofita un producte propi i al mateix temps potencia el parc Montnegre i el Corredor. Sant Iscle té un patrimoni natural impressionant; dels 17,72 km2 que té de superfície, 800 ha són de parc natural i té la massa forestal més important de tot El Maresme.

La col•laboració desinteressada de moltíssimes persones, entitats i restaurants, la màgia dels bolets, el patrimoni natural i cultural de Sant Iscle, i molts participants amb ganes de passar-s'ho bé, són la combinació perfecte perquè aquesta festa s'hagi convertit en un gran esdeveniment festiu i cultural que aporta cada any més visitants que omplen tots els carrers i places del poble.

 

Imatges i vídeos

Programa d'activitats Festa del Bolet 2018
    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/01/2022 10:26