Notícies

 • Alerta sanitària Alerta sanitària sobre productes cosmètics 23/05/2023

  La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha emès una alerta sobre els riscos que pot suposar l'ús d'uns productes determinats per a la salut dels consumidors. Els productes implicats són els següents:

  • Keen Strock Control Styling Mousse
  • Pop Girls Mini Beauty Case Set
  • Aquarius cosmetic Marble Essence
 • Camí de Can Torrus Vell - 2 - Can Roig del Castell Desbrossada de la secció de serveis i camins del PPI 2023 23/05/2023

  S'han iniciat els treballs de desbrossada de la secció de serveis i dels camins del Pla de Prevenció d'Incendis (PPI) 2023, concretament del camí de Can Torrus Vell i del camí de Coll Safiguera (Can Roig del Castell).

  Properament es realitzarà el camí de Can Ginebra fins el Pla de can Xiquers.

  Aquests treballs compten amb una subvenció del 100% de:

 • Eleccions 2023 Informació sobre les properes eleccions 12/05/2023

  Per facilitar l'accés a la informació sobre les properes eleccions municipals del 28 de maig, el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya dona accés als dubtes sobre els processos electorals vinculats a la pàgina web promoguda per la Generalitat de Catalunya

   

 • Portada 22a Diada Màgica de la Maduixa i el Vi 02/05/2023

  22a Diada Màgica de la Maduixa i el Vi

  Hi trobarem:

  • Marxa màgica de 10 km
  • Fira artesana
  • Venda de maduixes i vi
  • Esmorzar tradicional
  • Trobada de puntaires
  • Exhibició Rock Crawler i ruta 4x4 offroad
  • Inflables, tallers, espectacles i actuacions musicals, i molt més!!!
 • Preinscripcions Llar d'infants Vallalta Preinscripcions a la Llar d'infants Vallalta 28/04/2023
  • El termini per presentar les sol·licituds de preinscripció és del 8 al 19 de maig.
  • Per més informació, podeu consultar el següent enllaç.
 • Hotel d'insectes Hotel d'insectes al Parc dels Vegetals 18/04/2023

  Al Parc dels Vegetals hi trobareu un hotel d’insectes, amb l’objectiu d’afavorir la presència d’aquests éssers vius i de divulgar la importància que tenen en el medi.

  L'hotel d'insectes és una estructura que serveix de refugi a diverses espècies i reprodueix els seus hàbitats naturals amb petits forats i escletxes. Amb diferents materials de construcció (inerts i/o orgànics), es dissenyen un conjunt d'habitacles per tal d'atreure diferents grups d'insectes. La seva presència aporta un conjunt de beneficis de vital importància en els ecosistemes; no només potencien la biodiversitat sinó que, a més a més, alguns dels insectes que els ocupen són grans pol·linitzadors de plantes o són depredadors de paràsits nocius. 

  Us convidem a observar-lo!!!

 • Eleccions 28M Informació sobre les eleccions municipals 2023 13/04/2023

  El 28 de maig se celebren les eleccions municipals, que han de decidir la constitució dels ajuntaments per al mandat 2023-2027. Us detallem a continuació el calendari amb les dates més destacades:

 • Telefónica Informació important pels abonats de Telefónica-Movistar 24/03/2023

  Des de Telefónica Movistar estan informant als seus abonats que renoven la xarxa de comunicacions tradicionals de coure a tecnologies alternatives amb l'objectiu d'oferir als seus clients el millor i més actual servei.

 • Millores a la zona de contenidors del carrer de les Escoles Millores en la zona de contenidors del carrer de les Escoles 24/03/2023

   

  Han començat les obres de millora en l'àrea de contenidors del carrer de les Escoles.

  Es preveu construir una plataforma de formigó per sanejar i condicionar la zona per una millor salubritat. Es procedirà, també, a incorporar nous contenidors i a retirar els malmesos.

 • Ajuts al pagament del lloguer Ajut al pagament del lloguer per a persones de 35 anys o menys 24/03/2023

  L’Agència d’Habitatge de Catalunya ha obert la  convocatòria 2023 d’ajuts del lloguer o cessió d’ús per a persones de 35 anys o menys.

  El termini per presentar les sol·licituds és del 23 de març al 5 d'abril.

 • Càmeres al pavelló Instal·lació de càmeres de videovigilància a la zona esportiva 24/03/2023

  S'ha instal·lat un sistema de videovigilància a la zona esportiva a causa dels actes vandàlics ocorreguts en els últims anys.

  Aquesta instal·lació es compon de quatre càmeres a l'exterior del pavelló i dues càmeres a la pista de pàdel.

   

   

   

 • PPA Precaucions arran de l'evolució de la Pesta Porcina Africana (PPA) 21/03/2023

  Arran de l'evolució de la Pesta Porcina Africana (PPA) per Europa i les conseqüències devastadores que suposaria l'entrada de la malaltia a Catalunya, des del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) s'estan realitzant diverses actuacions  per prevenir la introducció de la PPA al nostre territori.

  S'adjunta un díptic, preparat des del Servei de Prevenció en Salut Animal (SPSA), on s'explica la malaltia, la simptomatologia, com es pot transmetre, recomanacions de bioseguretat i mesures de vigilància, adreçat tant a granges d'autoconsum o reduïdes com a nuclis zoològics per informar-los i instar-los a seguir un conjunt de recomanacions per a prevenir la introducció i difusió de la malaltia a Catalunya.

 • PVI Processos selectius del PVI de la Diputació de Barcelona 20/03/2023

  Des del Programa d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari de la Diputació de Barcelona s'han convocat diversos processos selectius, dos d'ells relacionats en tècnics per gestionar equips del PVI:

  • A-04/23-A.- Tècnic/a gestió d'espais naturals  - Pla d’informació i vigilància contra els incendis forestals.
  • S-03/23 - Enginyer/a forestal

  Les sol·licituds es poden presentar des del 17 de març.

  Per més informació, es pot consultar el següent enllaç: : https://www.diba.cat/es/web/seleccio/torn-lliure

   

 • Com identificar una vespa velutina Instal·lació de paranys per frenar la vespa asiàtica 14/03/2023

   

  La vespa asiàtica o vespa velutina està instal·lada en el nostre territori, essent un problema per l'apicultura, la biodiversitat animal i la salut pública. Any rere any veiem la proliferació dels seus nius i la multiplicació dels seus exemplars.

  Entre l'última setmana de març i la primera d'abril és el moment òptim per posar paranys i intentar frenar la seva expansió a nivell local. En aquesta època només trobem les reines fecundades, que seran les responsables d'iniciar un niu primari, que acabarà en un de secundari amb més de 2.000 exemplars. Si aconseguim que no es reprodueixin, podem estalviar-nos a l'estiu un niu farcit de vespes.

   

  Per qualsevol dubte, el tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament resta a la vostra disposició per ampliar aquesta informació, explicar com actuar en cas de detectar un niu, indicar com preparar paranys i quin és el millor atraient per posar dins la trampa. 

 • Situació excepcional de sequera Consum responsable d'aigua davant la situació excepcional per la sequera 10/03/2023

   

  L'Agència Catalana de l'Aigua ha decretat una sèrie de mesures davant la declaració d'excepcionalitat per sequera hidrològica, segons el Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera.

  Per més informació, es pot consultar el Portal de la sequera de la Generalitat de Catalunya, des d'on s'informa de l'estat actual de la sequera, dades meteorològiques o quines mesures es planifiquen per garantir l'abastament d'aigua.

   

 • Pont de Can Ginebra Inici de les obres de reparació de la barana del pont d'accés a la Urbanització Can Ginebra 10/03/2023

  Dilluns 13 de març comencen les obres per reparar la barana del pont d'accés principal a la Urbanització Can Ginebra.

  Podran haver-hi talls puntuals de la circulació.

  Disculpin les molèsties.

 • Desbrossament al carrer del President Lluís Companys Treballs de desbrossament al carrer del President Lluís Companys i al carrer de la Llibertat 08/03/2023

  Tasques de desbrossament als carrers del President Lluís Companys i de la LLibertat.

  Agraïm la col·laboració del veïnat per retirar els vehicles i evitar possibles danys materials.

 • Transperfect Mountain Challenge Estacionaments reservats i restriccions de pas el divendres 10 i el dissabte 11 de març de 2023, en motiu de la Transperfect Mountain Challenge 08/03/2023
  • El divendres 10 i el dissabte 11 de març no es podrà estacionar a l'aparcament del Rector, en motiu de les tasques de desbrossament que s'han de dur a terme i  els actes de la Transperfect Mountain Challenge.
  • El dissabte 11 de març no es podrà estacionar en les següents zones: càrrega i descàrrega del carrer del 25 de juny; davant l'Ajuntament; aparcament del bus del carrer de les Escoles i al final del carrer de l'Església. Quedarà restringit el pas del carrer Josep Maria Collet, amb accés només pels veïns.

   

  Agraïm que es respectin les zones senyalitzades.

  Disculpeu les molèsties.

Darrera actualització: 26.10.2022 | 11:55
Darrera actualització: 26.10.2022 | 11:55