Diumenge 21 de novembre, mercat de 2a mà amb La Marató de TV3, cercavila, tallers, i més!!!

Diumenge 21/11/2021

El proper diumenge 21 de novembre podrem gaudir de moltes activitats a Sant Iscle: passejant i comprant pel mercat de 2a mà col·laborarem amb la Marató de TV3, que enguany destina els beneficis a la salut mental; podrem visitar una exposició de fotografies al Casal, fer tallers familiars i prendre una mica més de consciència amb el malbaratament i acumulació de residus que entre tots generem.

 

  • De 9 a 15 hores, trobarem el mercat de 2a mà a la Plaça de les Basses. Pretén afavorir un consum responsable: reciclem, reutilitzem i reduïm. S'hi podrà comprar, intercanviar o regalar objectes de 2a mà. Els objectes han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. Pot participar-hi qualsevol persona; les inscripcions s'han de realitzar a l'Ajuntament i tenen un cost de 10 euros. Inclou carpa + taula + cadira. L'import íntegre de les inscripcions anirà destinat a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut mental. 
  • Campanya de sensibilització per millorar la recollida dels recursos generats. Punt d'informació a la Plaça de les Basses, de 9 a 14 hores.
  • Podrem visitar l'exposició col·lectiva "Mirades del món", de 10 a 14 hores, al Casal.
  • A les 11 hores, prendrem consciència amb la cercavila "La revolució dels residus". Els residus són la causa d'un problema de dimensions globals: cada any se'n generen milers de milions de tones.
  • De les 11.15 a les 13.30 hores, a la Plaça de les Basses, gaudirem amb tallers familiars.

Imatges i vídeos

Activitats 21 de novembreMercat de la segona mà de Sant Iscle, amb La Marató de TV3Campanya de sensibilització
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/09/2022 10:06