Setmana internacional dels arxius

Dimarts, 6 de juny de 2023

El 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius, data en què es reivindiquen els arxius d'arreu del món com a garants de la memòria individual i col·lectiva. Amb aquest objectiu té lloc la Setmana Internacional dels Arxius que fa valer la feina dels i les professionals de l'arxivística i la gestió documental i del patrimoni documental i les històries que guarden els arxius.

La Diputació de Barcelona s’adhereix a aquesta celebració internacional amb els actes que sota el lema «Arxius i esport: memòria - persones - valors» tindran lloc de dimarts 6 al divendres 9 de juny, organitzats per l’Arxiu General i la Xarxa d’Arxius Municipals que coordina l’Oficina de Patrimoni Cultural de l'Àrea de Cultura.

El dimecres, 7 de juny, tindrà lloc la taula rodona «Arxius, esport i societat: una relació en plena forma», que versarà sobre la relació entre els arxius i l’esport en el context de la societat actual, les relacions personals i la potenciació de valors com el treball en equip, la solidaritat i la superació, i el paper dels arxius per organitzar, preservar i difondre el patrimoni documental esportiu. Des del següent enllaç es podrà seguir en directe: Taula rodona - Setmana dels arxius - Diputació de Barcelona (diba.cat)

L'Arxiu Municipal de Sant Iscle de Vallalta participa amb una imatge de l'any 2005 en l'exposició virtual "Arxius en forma"de la Xarxa d'Arxius Municipals. 

Darrera actualització: 6.06.2023 | 10:56