Notícies

 • Sequera a Catalunya Recordem: Continuem en estat d'excepcionalitat per sequera 09/11/2023

  Sant Iscle de Vallalta es troba entre els municipis que estan en estat d'excepcionalitat per sequera.

  Des de l'Agència Catalana de l'Aigua de la Generalitat de Catalunya han establert unes mesures excepcionals per afrontar aquesta situació, que es poden consultar des del següent enllaç:

   

 • Alertes sanitàries Alertes sanitàries i farmacèutiques 26/09/2023

   

  La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya emet regulament alertes sanitàries i farmacèutiques sobre els riscos que poden suposar l'ús de determinats productes cosmètics i d'estètica i el consum d'alguns medicaments il·legals.

  Des del Canal Medicaments i Farmàcia es poden consultar aquestes alertes a través dels següents enllaços:

 • Alt risc d'incendis forestals Alt risc d'incendis forestals 11/08/2023

   

  Us recordem que cal extremar les precaucions davant l'alt risc d'incendis forestals. 

  En cas d'incendi, truqueu al 112.

 • Pista de pàdel Reducció del preu de les reserves de la pista de pàdel, en horari de 9 a 15 hores. 08/08/2023

   

  Us informem que s'ha reduït el preu per a utilitzar la pista de pàdel en els horaris de 9 fins a 15 hores, passant a ser aquest de 10 € per reserva (excepte festius i cap de setmana).

  Podeu fer les reserves a través de l'aplicació  "Reservaplay".  Recordem que cal primer registrar-se com a usuari i posteriorment procedir a fer la reserva.

   

   

 • ELECCIONS 23J Resultats de les eleccions generals a Sant Iscle 25/07/2023

  El PSC ha sigut la força més votada a Sant Iscle de Vallalta, amb un 27,5% dels vots. El segon partit més votat ha sigut ERC, amb un 17,5%, seguit de Sumar-En Comú Podem, amb un 15,9% i Junts amb un 15,2%.

  La participació ha baixat quasi un 10% respecte les eleccions generals anterios. Han anat a votar un 65,07% d'isclencs, mentre que el 2019 hi van participar un 74,8%.

 • Jocs d'aigua a les Basses Obertura de la zona d'aigua de la plaça de les Basses 18/07/2023

  imagen OBRIM LA ZONA D'AIGUA! 

  La zona d'aigua de la plaça de les Basses està oberta com a refugi climàtic.imagen

  imagen La instal·lació té el següent horari (més restringit respecte anteriors temporades atesa la situació d’excepcionalitat per sequera):

   De dilluns a diumenge d'11.30 a 13 h i de 16.30 a 18.30 h

  imagen Recordem que l'aigua utilitzada en aquesta zona es reutilitza per a regar.

   imagen Us preguem que feu un ús cívic de la instal·lació.

 • Foc al Parc dels Vegetals Foc intencionat al Parc dels Vegetals 09/06/2023

  ❗️❗️❗️FOCS INTENCIONATS😡

  El passat dimecres 7 de juny algú, intencionadament, va fer 4 focs en diferents punts del Parc dels Vegetals.

  Gràcies a la ràpida actuació dels veïns, que van veure el fum, el foc no va anar a més, però les conseqüències del que hauria pogut passar podrien haver estat devastadores. Agraïm al cos de Bombers i l’ADF Vallalta que ràpidament van venir i van remullar la zona.

  L'Ajuntament ha fet la denúncia als Mossos d'Esquadra i aquests estan investigant l'autoria dels fets.

  Davant la situació generalitzada de risc elevat d’incendi forestal, us demanem que extremeu les precaucions i que si observeu foc o una columna de fum, truqueu ràpidament al 112.

 • Setmana Internacional dels Arxius Setmana internacional dels arxius 06/06/2023

  El 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius, data en què es reivindiquen els arxius d'arreu del món com a garants de la memòria individual i col·lectiva. Amb aquest objectiu té lloc la Setmana Internacional dels Arxius que fa valer la feina dels i les professionals de l'arxivística i la gestió documental i del patrimoni documental i les històries que guarden els arxius.

  La Diputació de Barcelona s’adhereix a aquesta celebració internacional amb els actes que sota el lema «Arxius i esport: memòria - persones - valors» tindran lloc de dimarts 6 al divendres 9 de juny, organitzats per l’Arxiu General i la Xarxa d’Arxius Municipals que coordina l’Oficina de Patrimoni Cultural de l'Àrea de Cultura.

  El dimecres, 7 de juny, tindrà lloc la taula rodona «Arxius, esport i societat: una relació en plena forma», que versarà sobre la relació entre els arxius i l’esport en el context de la societat actual, les relacions personals i la potenciació de valors com el treball en equip, la solidaritat i la superació, i el paper dels arxius per organitzar, preservar i difondre el patrimoni documental esportiu. Des del següent enllaç es podrà seguir en directe: Taula rodona - Setmana dels arxius - Diputació de Barcelona (diba.cat)

  L'Arxiu Municipal de Sant Iscle de Vallalta participa amb una imatge de l'any 2005 en l'exposició virtual "Arxius en forma"de la Xarxa d'Arxius Municipals. 

 • Llar d'infants Vallalta Publicació de les llistes provisionals de la Llar d'infants per al curs 2023-2024 02/06/2023

  Finalitzat el període d'inscripció de la Llar d'infants Vallalta, publiquem les llistes provisionals de les sol·licituds.

  S’obre un termini entre el 2 i el 8 de juny per a la presentació de reclamacions, i el 15 de juny publicarem les llistes definitives d’alumnat admès .

  Us recordem que la matriculació es farà del 16 al 22 de juny.

 • Franges de protecció contra incendis FM Treballs de manteniment de la franja de protecció contra incendis a la urbanització Font Montnegre 30/05/2023

  S'estan duent a terme els treballs de manteniment de la zona perimetral de la franja de protecció contra incendis a la urbanització Font Montnegre.

 • Alerta sanitària Alerta sanitària sobre productes cosmètics 23/05/2023

  La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha emès una alerta sobre els riscos que pot suposar l'ús d'uns productes determinats per a la salut dels consumidors. Els productes implicats són els següents:

  • Keen Strock Control Styling Mousse
  • Pop Girls Mini Beauty Case Set
  • Aquarius cosmetic Marble Essence
 • Camí de Can Torrus Vell - 2 - Can Roig del Castell Desbrossada de la secció de serveis i camins del PPI 2023 23/05/2023

  S'han iniciat els treballs de desbrossada de la secció de serveis i dels camins del Pla de Prevenció d'Incendis (PPI) 2023, concretament del camí de Can Torrus Vell i del camí de Coll Safiguera (Can Roig del Castell).

  Properament es realitzarà el camí de Can Ginebra fins el Pla de can Xiquers.

  Aquests treballs compten amb una subvenció del 100% de:

 • Eleccions 2023 Informació sobre les properes eleccions 12/05/2023

  Per facilitar l'accés a la informació sobre les properes eleccions municipals del 28 de maig, el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya dona accés als dubtes sobre els processos electorals vinculats a la pàgina web promoguda per la Generalitat de Catalunya

   

 • Portada 22a Diada Màgica de la Maduixa i el Vi 02/05/2023

  22a Diada Màgica de la Maduixa i el Vi

  Hi trobarem:

  • Marxa màgica de 10 km
  • Fira artesana
  • Venda de maduixes i vi
  • Esmorzar tradicional
  • Trobada de puntaires
  • Exhibició Rock Crawler i ruta 4x4 offroad
  • Inflables, tallers, espectacles i actuacions musicals, i molt més!!!
 • Preinscripcions Llar d'infants Vallalta Preinscripcions a la Llar d'infants Vallalta 28/04/2023
  • El termini per presentar les sol·licituds de preinscripció és del 8 al 19 de maig.
  • Per més informació, podeu consultar el següent enllaç.
 • Hotel d'insectes Hotel d'insectes al Parc dels Vegetals 18/04/2023

  Al Parc dels Vegetals hi trobareu un hotel d’insectes, amb l’objectiu d’afavorir la presència d’aquests éssers vius i de divulgar la importància que tenen en el medi.

  L'hotel d'insectes és una estructura que serveix de refugi a diverses espècies i reprodueix els seus hàbitats naturals amb petits forats i escletxes. Amb diferents materials de construcció (inerts i/o orgànics), es dissenyen un conjunt d'habitacles per tal d'atreure diferents grups d'insectes. La seva presència aporta un conjunt de beneficis de vital importància en els ecosistemes; no només potencien la biodiversitat sinó que, a més a més, alguns dels insectes que els ocupen són grans pol·linitzadors de plantes o són depredadors de paràsits nocius. 

  Us convidem a observar-lo!!!

 • Eleccions 28M Informació sobre les eleccions municipals 2023 13/04/2023

  El 28 de maig se celebren les eleccions municipals, que han de decidir la constitució dels ajuntaments per al mandat 2023-2027. Us detallem a continuació el calendari amb les dates més destacades:

 • Telefónica Informació important pels abonats de Telefónica-Movistar 24/03/2023

  Des de Telefónica Movistar estan informant als seus abonats que renoven la xarxa de comunicacions tradicionals de coure a tecnologies alternatives amb l'objectiu d'oferir als seus clients el millor i més actual servei.

 • Millores a la zona de contenidors del carrer de les Escoles Millores en la zona de contenidors del carrer de les Escoles 24/03/2023

   

  Han començat les obres de millora en l'àrea de contenidors del carrer de les Escoles.

  Es preveu construir una plataforma de formigó per sanejar i condicionar la zona per una millor salubritat. Es procedirà, també, a incorporar nous contenidors i a retirar els malmesos.

Darrera actualització: 26.10.2022 | 11:55
Darrera actualització: 26.10.2022 | 11:55