Arribada de Ses Majestats, els Reis de l’Orient

Dimecres 05/01/2022

 

imagen Tot preparat per rebre un any més, a Sant Iscle, a Ses Majestats els Reis d'Orient. Enguany, per tal d'evitar llargs recorreguts i aglomeracions, arribaran en globus a les 19 hores a l'esplanada del pavelló.

imagenPer tal de mantenir la màgia i la il·lusió de l'arribada es demana a les famílies que a les 18.50 hores s'esperin a l'inici de la pujada que dona accés al pavelló, amb mascareta i sempre respectant les distàncies de seguretat. Quan el globus comenci a baixar es deixarà pujar a tothom.

imagenUna vegada aterri, els reis entraran al pavelló on hauran instal·lat el seu campament màgic. Durant aquest curt recorregut tindrà lloc un petit espectacle de llum, so i color que il·luminarà el cel de Sant Iscle.

imagen L'entrada i la sortida del pavelló es realitzarà de forma esglaonada. Serà obligatori l'ús de mascareta i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Màxim 8 persones per grup.

imagenL'accés al pavelló estarà tancat des de les 15 hores. Si alguna família té problemes de mobilitat que es posi en contacte amb l'Ajuntament (Tel. 937946128).

imagen Caldrà respectar en tot moment les instruccions de l'organització en benefici de tots.

 

Moltes gràcies a totes les persones i entitats que ho heu fet possible!

 

 

Imatges i vídeos

Reis de l'Orient
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/09/2022 10:06