Convocatòria del Pla Local d'Ocupació Jove-Brigada Jove 2021

Dijous, 6 de maig de 2021

Per Junta de Govern Local, en sessió ordinària de 12 d'abril, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria del Pla Local d'Ocupació Jove-Brigada Jove 2021 de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta. L'objecte d'aquestes bases és regular el procés de selecció de 4 treballadors/res de brigada municipal com a ajudants de serveis municipals i destinats a joves entre 16 i 20 anys, per un període d'un mes i mig, entre juliol i agost de 2021.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptats des del dia següent de la publicació de les Bases i la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Tenint en compte que ha sortit publicat en data 6 de maig, del 7 de maig i fins el 3 de juny es poden presentar les sol·licituds per participar en la convocatòria del Pla Local d'Ocupació Jove-Brigada Jove 2021.

Aquest Pla Local d'Ocupació es porta a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Degut a la pandèmia de la Covid-19, tots els i les aspirants que es presentin als processos selectius convocats per l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta hauran de presentar, en el moment de cada prova, la Declaració Responsable que a continuació s'adjunta degudament complimentada.

Darrera actualització: 26.10.2022 | 12:18