Des del 19 de juny ja no cal demanar hora per anar a la deixalleria

Dilluns 22/06/2020

 

 

El passat 9 de maig la deixalleria va tornar a donar servei a tots els usuaris particulars que necessitaven gestionar els residus del seu domicili amb la restricció d'accedir-hi només amb cita prèvia.

Des del divendres 19 de juny, ja no cal demanar hora i s'hi pot anar tal com era habitual abans de l'estat d'alarma.

Cal tenir en compte que:

  • L'horari d'obertura serà l'habitual d'abans de la declaració de l'estat d'alarma: de dilluns a dissabte, de 9 a 13  i de 16 a 18 hores i els diumenges de 10 a 14 hores.
  • L'accés al recinte serà com a màxim de tres vehicles simultàniament, fet que pot suposar que s'hagi d'esperar el torn a fora fins a la indicació de l'encarregat de la instal·lació. No es permetrà l'accés a peu.
  • Seguint les indicacions del Departament de Sanitat, es demana que no vagin més de dos usuaris per vehicle, que vagin degudament equipats amb elements de protecció (mascaretes, guants, etc), i que es respectin les distàncies de seguretat.
  • Es recomana la prèvia classificació dels residus per tal d'agilitzar-ne la disposició als contenidors. Com sempre, els treballadors de la deixalleria informaran del contenidor en el qual s'ha de dipositar cada residu si l'usuari ho necessita.
  • La zona de "reutilització" de materials de la deixalleria estarà tancada, per tant no es podrà deixar ni recollir materials per a la seva reutilització.

Es demana la col·laboració dels usuaris respectant l'ordre d'arribada i entrant seguint les indicacions del personal de la deixalleria, procurant estar el mínim temps necessari dins la instal·lació, tenint paciència si es produeix alguna aglomeració a l'entrada i, sobretot, mantenint les mesures sanitàries, com l'ús de mascaretes i el manteniment de la distància de seguretat de dos metres.

D'altra banda, us recordem que des del mes de juny torna a donar servei la deixalleria mòbil en el seu horari i punts habituals, el segon dissabte de cada mes i que el servei de recollida de trastos i andròmines funciona amb normalitat, essent dia de recollida l'últim dilluns de cada mes trucant prèviament al telèfon de l'Arca: 93 790 55 60.

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/06/2020 18:48