Catàleg de Serveis

L’Ajuntament actua per atendre i solucionar les demandes del conjunt de la ciutadania, amb la voluntat d'oferir el màxim de serveis que comporta viure en qualsevol col·lectivitat organitzada. 

Els serveis que presta un ajuntament han d'actuar sobre la base dels principis d’igualtat, transparència, participació, eficàcia i eficiència en la gestió. Aquest és el nostre compromís per a la millora i el desenvolupament del nostre municipi.

 • Teleassistència

  Servei que s'encarrega de prestar atenció domiciliària que garanteixi la seguretat i doni tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, solitud o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, a partir de la detecció i resposta davant situacions d'emergència.

 • Horari bus Transport interurbà

  Servei que s'encarrega del transport públic que ofereix desplaçament entre  Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt i Arenys de Mar.

 • Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor (UMIC)

  Atenció i assessorament presencial i personalitzat a la ciutadania, en l'àmbit de la defensa dels seus drets com a consumidors, mitjançant les visites que les unitats mòbils d'informació al consumidor fan als municipis. Les visites es programen trimestralment, atenent les característiques del municipi i la demanda ciutadana coneguda. 

 • Utilització d'espais municipals i préstec de material

  Servei que s'encarrega de gestionar la cessió d'espais municipals per a la celebració de reunions, trobades, pràctica esportiva, etc.

 • Vigilància municipal

  Servei que s'encarrega de servir i protegir a la ciutadania del municipi, minimitzant els riscos i l'existència de problemes de seguretat, així com també assistir a la comunitat en la millora del seu benestar convivencial.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 10:28
Darrera actualització: 20.10.2022 | 10:28